Contact +40 745 628 120

Politica de confidentialitate

Caminul Felix / Politica de confidentialitate

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Caminul Felix  prelucrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o altă persoană (“date cu caracter personal”) în vederea îndeplinirii unor operațiuni legitime legate de desfășurarea activităților specifice derulării activității noastre.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Dacă unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

Caminul Felix nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa ta de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului https://www.caminulfelix.ro/. De asemenea, Editura Casa Cărții nu divulgă datele tale personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul tău explicit în acest sens.

Datele tale personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.